Skip to main content

Zeskamp Heerde uitslag van Team Sansaar

By augustus 27, 2017Nieuws

Zeskamp Team Sansaar

Afgelopen Zaterdag 26 Augustus deed team Sansaar mee aan de zeskamp in Heerde. Het team bestond uit 10 man
Marvin, Sheela, Angela, Marco, Mieke, Daniel, Ernst, Heidi, Joey, Sander en onze Joker Annabel

zeskamp heer team sansaar

Nadat we rond half 1 het startschot hadden gekregen begonnen we aan onze eerste hindernis, de sweeper hier moesten we met 6 man opstaan. Nadat de stang steeds sneller ging en zo af en toe eens de andere kant op ging vielen de eerste af van het team. Tot er nog 1 over bleef de eerste tijd was gezet en we mochten dit nog een keer proberen. De 2e keer bleven alleen Marvin en Sander nog over.

Het 2e obstakel was de evenwichtsbalk dit onderdeel was niet makkelijk we moesten met 5 man aan 1 kant staan en aan de andere kant werden er steeds zandzakken in gegooid de 1e keer zaten we zo aan de grond. Dit omdat de scheidsrechter van dit onderdeel tegen ons zei dat er maar 1 man mocht bewegen. Na een gesprek met een organisator bleek dit niet het geval te zijn. En Marvin zal Marvin niet zijn als hij geen protest had ingediend voor dit onderdeel. Gelukkig werd dit gehoord en mochten het onderdeel opnieuw doen, ditmaal hadden we meer succes en werden de zakken met man en macht in het krat gegooid hier haalde we toen de 2 plek.

Het 3e obstakel was een estafette waar we met een klein karretje heen moesten en als die aan het einde was moesten we de zelfde afstand met 6 kratten overbruggen. De 3 man die dit deden mochten de grond niet raken een maal aangekomen moesten er 4 man terug spingen in zakken. Daar weer aangekomen moesten we met een soort triangel naar de over kant dit was een soort van stelt lopen met 4 touwen en 1 man in het midden. Dit gaf eerst wat probleem om de techniek onder de knie te krijgen. Maar eenmaal onder de knie ging het goed.

zeskamp heer team sansaar

Nu moesten we nog 1 keer terug met 4 man dit op houten ski’s met lussen voor je voeten. Dit gingen de eerste 2 stappen goed helaas konden we dit niet volhouden en gaf een leuk plaatje maar we hebben de eindstreep van dit obstakel gehaald.

zeskamp heer team sansaar

Het 4e obstakel was de auto trekken. Daar aangekomen liet de beste man zien wat er allemaal in zat en in de auto zaten trilplaten om de auto zwaarder te maken. Met 5 man moesten we trekken dit ging eigenlijk heel goed alleen hadden er 2 man niet geluisterd en lieten bij de eerste streep los was ons kostbare tijd opleverde. Aan het einde van de streep bleken we de 2e tijd te hebben wat rond de 18 sec lag de 1e tijd bleek rond de 17.53 te zitten dus als de 2 man niet het touw los hadden gelaten hadden we hier de 1e tijd gehad.

Na dit onderdeel hadden we even pauze en wat hadden we het zwaar met dat mooie weer.

Na de pauze begonnen we met buikschuiven sommige mensen hadden hier bij een test rondje nogal wat problemen mee. Angela wilde namelijk een poging doen om even te glijden maar helaas bleek dit alleen bij een knal op de grond Angela kwam geen meter verder wat ons natuurlijk een hoop tranen bracht van het lachen. De foto is niet heel goed maar het spreekt wel voor zich.

zeskamp heerde team sansaar

Na deze opdracht gingen we verder met de stormbaan wat best pittig was we moesten een tennisbal mee nemen naar de andere kant. En doordat je nat werd gemaakt koste dit aardig wat energie omdat je steeds weg glee op de baan.
Ook hier had Angela pech want ze ging helaas door der enkel.

Dit was het laatste onderdeel en konden we naar huis om ons even te douche en om te kleden want om half 8 moesten we terug op het veld zijn voor de prijs uitreiking. Er waren totaal 11 teams en ze begonnen met de uitslag bij de 11e plaats. We hadden bij de 4e plek nog geen team Sansaar gehoord dus dat betekend een prijs dachten we en ja daar kwamen we Team Sansaar 3e plek dus gingen we het het hele team die kant op. Maar helaas er was geen prijs voor ons.

Al met al hebben we een super leuke middag gehad en is dit voor herhaling vatbaar.

zeskamp team sansaar