Skip to main content

Verantwoord sporten bij Kickboxing-Sansaar

By mei 17, 2020Nieuws

Hoi allemaal,

Daar zijn we weer ! En gelukkig elke keer met een beetje beter nieuws. Het kabinet heeft besloten dat vanaf 11 mei sporten in groepen voor alle leeftijden weer is toegestaan. We moeten dit voorlopig nog wel buiten doen, en iedereen boven de 12 jaar met 1,5 meter afstand tot elkaar.
We hebben inmiddels ervaring opgedaan met het buiten sporten, naast dat het heerlijk was om in het zonnetje te sporten, vond iedereen het natuurlijk ook erg leuk om elkaar weer te zien.
Vanaf maandag 18 mei kan iedereen weer op de gebruikelijke tijden komen sporten, maar wel met wat aanpassingen van les inhoud.
Ook zal de locatie veranderen voor alle trainingen behalve de bokszak trainingen en de woensdagavond circuit training, deze zullen worden gehouden op de gebruikelijke locatie bij ons bedrijfspand aan de Wiekenweg 9, de overige trainingen worden gehouden bij CC de Noordgouw. De pads training waarbij het gewoonweg onmogelijk is om de 1,5 meter regel in acht te nemen zal voorlopig vervangen worden door een bokszak training. Wij zullen voor de duidelijkheid de tijden/locatie/lesinhoud veranderen op onze website zodat iedereen deze nog even goed kan bekijken.

We hebben hier 3 linkjes staan zodat u het allemaal kan downloaden:

Informatie sporten in de buitenlucht
Formulier bokszak training
NOCNSF Protocol verantwoord sporten

Met vriendelijk groet,
Team Sansaar