Skip to main content

Team Sansaar vecht in Turkije

By juli 2, 2017Nieuws

Team Sansaar naar Turkije

Team Sansaar vecht in Turkije

Team Sansaar gaat naar Istanbul voor een gevecht op zaterdag 22 juli. Alleen gaat Marvin zelf niet vechten maar Gerjan Nijman die voor Team Sansaar uit gaat komen. Marvin zal met hem mee reizen om hem in de hoek te ondersteunen en hem bij te staan voor, tijdens en na zijn gevecht.

Gerjan is 24 jaar en ruim 5 jaar actief als kickbokser. In die 5 jaar heeft hij zich naar de B-Klasse gevochten door 13 wedstrijden gevochten te hebben. Hij traint 4 keer per week bij Thai-kickboxing sansaar en bij Mike’s Gym in Amsterdam. Dit is Gerjan zijn 1e keer dat hij buiten Europa vecht wel heeft hij al gevochten in Duitsland, België en in Frankrijk Gerjan is op dit moment erg fit en we hopen ook dat hij de winnaars beker meer terug naar Nederland neemt.

Gerjan gaat het opnemen tegen de Turkse Fikri Arican die 72 kg weegt en 34 jaar is. Fikri Arican is een goeie vechter en zal zich in zijn thuisland niet snel gewonnen geven. Voor Gerjan de taak om hem dus te verslaan in zijn eigen land. Gerjan heel veel succes en vooral plezier in Turkije!!!