Skip to main content

Opening nieuwe sportschool met Rodney Glunder

By mei 2, 2018Nieuws

Zaterdag 2 Juni 2018 is het dan zover Kickboxing Sansaar gaat officieel zijn deuren openen.

De opening is van 10:00 tot 14:00. Iedereen is welkom om bij de opening.  Op deze dag zal oud kampioen Rodney Glunder een gast training geven.

Rodney Glunder, wie kent ‘m nou niet?

 

 

Rodney Glunder heeft een zeer verdienstelijke status als professioneel vechter in de vechtsportwereld opgebouwd. Zo heeft hij in zijn 23 jarige carrière tegenover vele iconen gestaan. Rodney Glunder schuwt geen enkele tegenstander en is dan ook altijd “Klaar om te Bossen”

Inmiddels heeft hij zijn handschoenen in de wilgen gehangen en is hij bezig met een niet onverdienstelijke carrière als acteur. Hij is de stand-in van Samuel l Jackson in de film “Hitmans Bodyguard” en heeft gewerkt met niemand minder dan Ryan Reynolds. Hij speelde in Vechtershart als Geraldo. Recentelijk zijn de filmopnames met de Mike Möller film “Jack Walker” afgerond. Deze film belooft een spektakel te worden!

Er gaan nog veel leuke dingen volgen. Zo gaat hij vanaf 9 mei as weer op Europese theatertour met Phobiarama.

Rod geeft nog steeds met veel plezier, positiviteit en mega gemotiveerd trainingen. Hij deelt zijn lang opgebouwde ervaring gráag met de jonge garde en haalt nog steeds de kampioen in iedere vechter/ leerling naar boven!

Rodney Glunder is KLAAR OM TE BOSSEN !
Ush Rodney Glunder

Kickboxing Sansaar zijn hun bedrijf gestart in 2016. Na een jaar zijn zij uitgegroeid tot een goedlopende sportschool. De ruimte die Marvin en Sheela hadden werd te klein. Na lang te zoeken hebben zij de juiste ruimte en plek gevonden om hun bedrijven voort te zetten.

Hier op deze plek gaan ze uiteindelijk uitbreiden met meerderen verdedingingssporten.

Tijdens onze lessen zullen we zoveel mogelijk verschillende trainingen doen zodat u kunt proeven van wat er allemaal gebeurt in de sportschool en wie weet past dit heel goed van wat u zoekt en bij u past. Zo kunt u proeven van een Bokszak training, Circuit training, en een stukje techniek, en op het eind misschien nog een stukje spelboksen. Spelboksen houdt in dat we op een respectvolle manier met elkaar leren omgaan en alles is op spelende wijs.

De leerlingen die al trainen bij kickboxing sansaar zullen een demonstratie geven van deze mooie sport. dit wordt smullen geblazen. Mooie acties laten zien van wat deze leerlingen allemaal geleerd hebben.

Als u zich inschrijft maakt u kans om een setje kickboks spullen te winnen dit zullen wij deze dag gelijk uitreiken aan het eind van de dag zullen wij een loting doen. Hierbij kunt u een set Bokshandschoenen, scheenbeschermers, bandage en bitje winnen.

De mensen die zich op deze dag inschrijven hoeven dan ook geen inschrijf geld te betalen. Dus u wint er wel degelijk iets mee.

Deze sport zorgt ervoor dat je weerbaarder wordt, mentaal sterker wordt, conditioneel sterker wordt. Of wilt u een paar kilo kwijt dan kan dat ook bij ons.

Kickboxing Sansaar heeft een boel mensen de kracht gegeven om hun doelen te bereiken. Wil jij dat ook? Meld je dan snel aan via: kickboxing-sansaar@hotmail.com

Of kom naar de sportschool om je op te geven voor deze fanatische dag.