Skip to main content
 

Doe mee aan de SANSAAR CHALLENGE van Lifewell en Sansaar Kickboxing, De perfecte manier om te starten met sporten. Je krijgt een uitgebreid voedings programma van Lifewell en personal training en coaching van NL-Kampioen Marvin Sansaar.

Nieuw Sport keurmerk voor Kickboxing-Sansaar

By Nieuws

PERSBERICHT Kickboxing Sansaar

Heerde, 3 september 2021

 

Keurmerk Vechtsportautoriteit voor Kickboxing Sansaar

De Heerdse sportschool Kickboxing Sansaar heeft het Keurmerk Vechtsportautoriteit in ontvangst genomen. De sportschool voldoet aan alle eisen die de Nederlandse Vechtsportautoriteit stelt op het gebied van gezondheid, veiligheid en gedragsregels.

De gym van Marvin Sansaar verzorgt lessen in kickboksen en Muay Thai voor volwassenen en jongeren van alle niveaus. Van onervaren beginners tot (aanstaande) topsporters trainen in dezelfde zaal, allemaal met hun eigen ambities.

“Nu nog mag iedereen zich trainer noemen en ergens les geven, tot ergernis van velen in de vechtsport,” stelt Herbert Dekkers, voorzitter van de Nederlandse Vechtsportautoriteit. “Hang een bokszak op in je schuur en noem jezelf sportschool: daar willen de vechtsportsector en gemeenten van af. Daarom is het Keurmerk Vechtsportautoriteit in het leven geroepen.” De Nederlandse Vechtsportautoriteit is de toezichthoudende organisatie voor het kickboksen, thaiboksen en mixed martial arts (mma) in Nederland. Hierin wordt samengewerkt met de vechtsportbonden en overheden, met steun van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en sportkoepel NOC*NSF.

Het keurmerk geeft de gemeente zicht op de kwaliteit van vechtsportscholen. Zo kunnen ze de rotte appels gaan weren, en samenwerking zoeken met de sportscholen die hun zaken wel op orde hebben. Op den duur zullen gemeenten alleen samenwerken met keurmerkhouders. Sportscholen zonder keurmerk worden straks uitgesloten van wedstrijden. “Ook voor sporters is het Keurmerk goed,” stelt Dekkers. “Nederland is een topland in de vechtsport. Die positie kan je alleen houden als iedereen de lat hoog legt. Dat begint bij de gyms.”

[Noot voor de redactie, niet ter publicatie:]

Meer informatie: Marvin Sansaar, kickboxing-sansaar@hotmail.com, 06-57087724.

Thai-kickboxing sansaar heerde

OSU betekent geduld, respect en waardering

By Nieuws

OSU betekent geduld, respect en waardering.

Wanneer je een sterk lichaam en een sterke spirit wilt ontwikkelen is het noodzakelijk om je te onderwerpen aan een strenge training. …Wanneer je de dojo binnengaat, buig je en zeg je “Osu”. Dit betekent dat je de dojo respecteert en de tijd dat je daar traint.

 

Heb je je altijd afgevraagd wat de kickboksgroet Ush of Osu betekent? Bij kickboksen is respect een heel belangrijk onderdeel. Het gaat om zowel respect voor de dojo, als voor je leraren en voor jezelf.

Traditie van respect

Bij het kickboksen train je je lichaam en je geest. Tijdens de training werk je aan je doorzettingsvermogen, aandacht, geduld, zelfbeheersing en respect. Het is onderdeel van de traditie om dit respect voor jezelf en anderen te uiten in de groet Ush of Osu.

 

Zodra je de dojo (de sportzaal) binnenkomt, zeg je het woord Ush. Dit betekent respect voor de dojo. Ook bij het verlaten van de dojo wordt Ush gezegd. Tijdens de kickbokstraining zorg je dat je met respect met elkaar omgaat en je aan de regels houdt.

Je aan de regels houden

Op elke sportschool wordt verschillend omgegaan met respect en de regels. Het is belangrijk dat je docent zorgt dat de regels nageleefd worden en dat je met een gevoel van veiligheid kunt kickboksen.

De kickboksleraar zal er op letten dat de regels nageleefd worden. Zelf zul je ook moeten zorgen dat je je eigen grenzen en die van anderen respecteert.

Bij Delda Sport hebben we veiligheid en respect voor elkaar hoog in het vaandel staan. Wil je de sfeer eens komen proeven?

Thai-kickboxing sansaar heerde

Verlenging lockdown & Start Jeugd Hattemerbroek

By Nieuws

Goedendag,

 

Daar zijn we weer met opnieuw een nieuwsbrief in Corona tijd. Zoals aangekondigd tijdens de persconferentie word de huidige lockdown verlengd met drie weken.

Voor de volwassenen betekend dit dat we online trainingen zullen verzorgen tot 9 februari die te zien zijn op ons Youtube kanaal “Kickboxing Sansaar” of op de website www.kickboxing-sansaar.com

We gaan 19 Januari van start met de jeugd lessen in Hattemerbroek, deze zullen tijdelijk op aangepaste dagen en tijden plaatsvinden achter de BMX baan aan de Verlengde Kerkweg 44-38 te Hattemerbroek.

Let op de aangepaste dagen en tijden zullen zijn t/m 9 februari mits de lockdown word verlengd,

Hattemerbroek

Dinsdag 15.00 – 16.00
Donderdag 15.00 – 16.00

De dagen en tijden te Heerde aan de van Meursweide zullen ook worden verlengd t/m 9 februari mits de lockdown word verlengd.

Heerde

Maandag 15.00 -16.00
Woensdag 15.00 – 16.00
Zaterdag 10.00 -11.00

Het is voor ons elke keer weer een uitdaging om ons snel te verhouden naar de nieuwe maatregelen, en daarbij waar mogelijk wel te blijven sporten, we maken wat mee met zijn allen. Jullie begrip en steun in de afgelopen periode hebben we enorm gewaardeerd! Dank jullie wel daarvoor.

Warme groet,

Team Sansaar

Thai-kickboxing sansaar heerde

Nieuw bij Kickboxingsansaar: Yoga!

By Nieuws

Yoga eerste les gratis!

 

Wil je:

meer zelfvertrouwen
soepele spieren
minder stress
een strak lijf
beter slapen
meer kracht

Yoga kickboxing sansaar

Geschikt voor iedereen!

Meld je aan en ervaar het zelf!

 

Locatie: Thai-kickboksschool Sansaar

 Wiekenweg 9, 8181 AX Heerde.

 

Lestijden (eerste lessen vanaf 4 januari):

15 jaar en ouder:           maandag     10.00 – 11.00 uur

donderdag  10.00 – 11.00 uur

vrijdag        19.30 – 20.30 uur

 

Mogelijkheid tot privélessen.  

 

Informatie en aanmelding:

 

www. kickboxing-sansaar.com

kickboxing-sansaar@hotmail.com

Thai-kickboxing sansaar heerde

Verantwoord sporten bij Kickboxing-Sansaar

By Nieuws

Hoi allemaal,

Daar zijn we weer ! En gelukkig elke keer met een beetje beter nieuws. Het kabinet heeft besloten dat vanaf 11 mei sporten in groepen voor alle leeftijden weer is toegestaan. We moeten dit voorlopig nog wel buiten doen, en iedereen boven de 12 jaar met 1,5 meter afstand tot elkaar.
We hebben inmiddels ervaring opgedaan met het buiten sporten, naast dat het heerlijk was om in het zonnetje te sporten, vond iedereen het natuurlijk ook erg leuk om elkaar weer te zien.
Vanaf maandag 18 mei kan iedereen weer op de gebruikelijke tijden komen sporten, maar wel met wat aanpassingen van les inhoud.
Ook zal de locatie veranderen voor alle trainingen behalve de bokszak trainingen en de woensdagavond circuit training, deze zullen worden gehouden op de gebruikelijke locatie bij ons bedrijfspand aan de Wiekenweg 9, de overige trainingen worden gehouden bij CC de Noordgouw. De pads training waarbij het gewoonweg onmogelijk is om de 1,5 meter regel in acht te nemen zal voorlopig vervangen worden door een bokszak training. Wij zullen voor de duidelijkheid de tijden/locatie/lesinhoud veranderen op onze website zodat iedereen deze nog even goed kan bekijken.

We hebben hier 3 linkjes staan zodat u het allemaal kan downloaden:

Informatie sporten in de buitenlucht
Formulier bokszak training
NOCNSF Protocol verantwoord sporten

Met vriendelijk groet,
Team Sansaar

 

Thai-kickboxing sansaar heerde

Jongeren met een hulpvraag

By Nieuws

Merk jij aan jezelf of aan je kind dat hij/ zij vastloopt op school, in zijn vrije of thuis en ben je op zoek naar sportieve ondersteuning op maat?

Kom dan langs bij Sansaar of neem contact op met het CJG Heerde.

Wat doen wij?
Thai-Kickboxing Sansaar levert individuele -en groepstrainingen voor kinderen/ jongeren in de leeftijd van 5 jaar tot 40 jaar.

Wat houdt dit in?
Het doel van (individuele als groepstrainingen) training is om op een actieve manier weerbaarder te worden, te groeien in zelfvertrouwen, leren omgaan met prikkels en mentaal/ fysiek sterker te worden.

Hoe kan je starten?
Bij start wordt in samenwerking met het CJG (Verwijzer), Sansaar en jij/ het gezin de doelen bepaalt. Tevens wordt dan bepaalt hoe het traject eruit gaat zien. We evalueren regelmatig gezamenlijk zodat iedereen op de hoogte is van de voortgang en van wat er nodig is.

Meer informatie?

Interesse? Neem contact met ons op via kickboxing-sansaar@hotmail.com of 06-57087724

Samen staan we sterker!

Thai-kickboxing sansaar heerde

BTW-Verhoging

By Nieuws

LET OP,
Per 1 Januari voert de overheid een btw-verhoging door dit betekent dat wij als sportschool van de 6% naar de 9% gaan.
De nieuwe prijzen zijn als volgt:
Volwassenen:
1x per week € 28.50
2x per week € 37.75
onbeperkt € 43.75

Jeugd t/m 12 jaar:
1x per week € 20.50
2x per week € 25.75
onbeperkt € 30.50

Met deze wijzigingen willen wij ook een 6 maanden abonnement en een jaar abonnement aanbieden.
prijzen zijn als volgt:
Volwassenen 6 maand:
1x per week € 160,-
2x per week € 217,-
onbeperkt € 247.50

Volwassenen 1 jaar:
1x per week € 310,-
2x per week € 412,-
Onbeperkt € 463.5

Thai-kickboxing sansaar heerde

Rooster Wijziging Jeugd

By Nieuws

Allen,

Vanaf Woensdag 3 oktober zullen de Jeugd lessen op de Woensdag vanaf 16:30 tot 17:30 zijn.
Het oude Rooster zal op Dinsdag 2 oktober veranderd worden op de site.

//Team Sansaar

Thai kickboxing sansaar

Vakantie rooster Kickboxing-Sansaar

By Nieuws

Allen,

Van week 30 tot en met week 32 gaat er een vakantie rooster in.
Week 33 13 Augustus gaat het gewone rooster weer in.

 

Maandag gesloten
Dinsdag 18.30-19.30 Jeugd en volwassenen
Woensdag 19.00-20.00 Beginners & Recreanten (circuit training, kickboksen)
Donderdag gesloten
Vrijdag Gesloten
Zaterdag 10.00-11.00 Jeugd training (Voor kinderen vanaf  5 tot 15 jaar)
11.00-12.00 Circuit training, kickboksen
12.00-12.30 Sparren
Zondag Gesloten

 

Schema van van de Opening op 2 Juni

By Nieuws

Op 2 juni gaan de deuren open van de nieuwe Gym. Het tijdschema van de dag ziet er als volgt uit:

10:00 opening
10:15 jeugd training technieken
10:30 jeugd bokszak training
10:45 jeugd spelboksen

11:00 demonstraties

12:00 volwassen techniek
12:15 volwassen bokszak training
12:30 volwassen trapkussens
12:45 volwassen spelboksen

13:30 loting van alle winnaars van het like en deel winactie. Of van alle nieuwe inschrijvingen 2 juni.

Wij hopen dat u aanwezig bent.

Osu,
Team Sansaar