Skip to main content

Fit en gezond het nieuwe jaar starten!

By januari 8, 2018Nieuws
Fit en gezond het nieuwe jaar starten! Dat wil jij toch ook?
Schrijf je nu in voor de Lifewell / Sansaar Challenge of kom donderdag 11 januari om 20.00u naar onze informatieavond.
Wat houdt het in?
De Lifewell / Sansaar Challenge, is de perfecte manier om te starten met een nieuwe lifestyle. De Challenge is een uitgebalanceerde combinatie van voeding en bewegen. Tien weken lang volg je een uitgebreid voedingsprogramma begeleid door Lifewell. Daarnaast krijg je personal circuit training en coaching van de Nederlands Kampioen Kickboxing, Marvin Sansaar
Wat krijg je?
De Lifewell / Sansaar challenge bestaat uit tien weken lang twee keer in de week sporten. Iedere zaterdag van 8:30 – 9:30 en één keer in de week op een tijd die jou het best uitkomt (en aansluit op het rooster van de sportschool).
Bij aanvang van de challenge krijg je een persoonlijke gezondheidsmeting en bodyscan. De resultaten van deze meting vormen de basis voor het voedingsadvies waarbij je (tien weken lang) van dag tot dag wordt begeleid door een goed opgeleide voedingscoach of therapeut van Lifewell.
Daarbij krijg je toegang tot de LifeWell app. In de app worden al jouw resultaten bijgehouden en krijg je tips, trucs en antwoorden op vragen van professionals op het gebied van voeding en bewegen. Vanuit de app kun je jouw resultaten van uur tot uur in zien!
10 weken lang optimale begeleiding en een gegarandeerd resultaat! Voor 25 Euro per week.
Wanneer gaat de Lifewell / Sansaar challenge van start?
Informatieavond:
donderdag 11 januari om 20u bij Lifewell
(Vosbergerweg 39, Heerde)
Aftrap Challenge:
zaterdag 20 januari 8.30 bij Thai-kickboxing Sansaar Molenweg 18a Heerde
Aanmelden of meer info:
Marvin: 06-57 08 77 24‬ of kickboxing-sansaar@hotmail.com
Heidy: 06-51470816 of heidy@lifewell.nu