Marvin Sansaar

Marvin kwam er op 12 jarige leeftijd achter dat hij een grote passie had voor het kickboksen. En is op 16 jarige leeftijd voor het eerst de wedstrijdring in gestapt. Toen bleek al dat hij zeer talentvol was. Marvin is uiteindelijk uitgegroeid tot een internationale A vechter met meer dan 90 wedstrijden op zijn naam. Hij schreef in 2012 en 2017 de Nederlandse titel op zijn naam. Marvin vocht in Nederland, Duitsland, Italy, Turkije, Suriname etc. en is nog steeds actief in de wedstrijdsport. Hij wil graag zijn technieken en discipline doorgeven aan de nieuwe generatie.
Kickboxing-Sansaar Heerde
Kickboxing-Sansaar Heerde

Sheela van Bregt

Sheela is zeer sportief bedreven, zowel in het kickboksen als in de paardensport. Zo heeft ze veel ervaring opgedaan in haar paardensport, waar ze nationaal als internationaal succesvol is geweest. Deze sportieve achtergrond maakt haar een zeer fijne en zeer gedreven instructrice,

ze helpt met de Jeugd en beginners. Springt bij wanneer het druk is en is degene waarmee je contact hebt voor alles om de training heen zoals administratieve werkzaamheden, inschrijven van leden en bestellen van materialen.

Waarom WIJ?

Omdat wij erg gemotiveerd zijn om jeugd in beweging te houden – jongeren van de straat te houden – dames leren zichzelf te verdedigen – mensen met weinig zelfvertrouwen te helpen – gedreven mensen klaar te maken voor de wedstrijden – aan je conditie werken – spierkracht ontwikkelen – gewicht te verliezen waar nodig – en vooral een gezellige sfeer te maken.